Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@09:48:08 GMT

تحلیل و بررسی آثار عباس کیارستمی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۰۲۳۳

تحلیل و بررسی آثار عباس کیارستمی

بیوگرافی عباس کیارستمی
عباس کیارستمی در سال 1319 در تهران به دنیا آمد. او در دوران مدرسه با آیدین آغداشلو همکلاسی بود. در دوران مدرسه اولین تجربه نقاشی را آغاز کرد و آن را ادامه داد. تا این که در 18 سالگی در یک مسابقه نقاشی برنده جایزه شد. سپس به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت. در دانشگاه در زمینه نقاشی و طراحی گرافیک آموزش دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوران به عنوان طراح جلد کتاب، پوستر و آگهی تلویزیونی مشغول به کار شد. سپس به ساخت تیتراژ فیلم پرداخت.    
فیلم‌های عباس کیارستمی
تجربه‌های ساخت تیتراژ کیارستمی را با دنیای فیلم سازی آشنا کرد. در سال 1349 اولین فیلم کوتاه خود به نام «نان و کوچه» را ساخت. فیلم بعدی او «زنگ تفریح» بود که در سال 1351 است. با این وجود فیلم «مسافر» در سال 1353 بود که او را مطرح کرد. بزرگ‌ترین موفقیت عباس کیارستمی از بعد از انقلاب آغاز شد. از این دوره توانست مکتب سینمایی تازه‌ای در سینما بسازد و سینمای ایران را به جهان معرفی کند.
کیارستمی در سال 1997 توانست جایزه نخل طلای جشنواره فیلم کن را به خاطر فیلم «طعم گیلاس» دریافت کند. فردگرایی و سادگی از ویژگی‌های مشترک فیلم‌های عباس کیارستمی هستند. آثار او معمولاً به چند شخصیت خلاصه می‌شوند. با این وجود تمرکز بر ارتباط میان شخصیت‌ها فیلم‌ها را پرمحتوا و پیچیده می‌کند. سادگی آثار به فیلم‌های کیارستمی فضای مستندگونه می‌بخشد.
اولین فیلم بلند عباس کیارستمی فیلم «گزارش» است که در سال 1977 به نمایش درآمد. فیلم «خانه دوست کجاست؟» در سال 1987 ساخته شد و موجب تحسین و درخشش این کارگردان در فضای خارج از کشور بود. این فیلم به همراه «زندگی و دیگر هیچ» در سال 1992 و «زیر درختان زیتون» در سال 1994 سه گانه کولر یا سه گانه زلزله نام دارد. چون هر سه فیلم روستایی به نام کولر در شمال ایران را نمایش می‌دهند. این سه گانه در فرانسه و کشورهای دیگر اروپایی نمایش داده شده و خوش درخشیدند.
عکس‌های عباس کیارستمی
کیارستمی عکاسی را جوانی آغاز کرد و مجموعه عکس‌هایی به نام های زمستان، باران، دیوارها، تک درخت‌ها، کلاغ‌ها و پله‌ها داشت. او هر کدام از این موضوعات را انتخاب می‌کرد و بر روی آن‌ها تمرکز می‌کرد. برای گرفتن این عکس‌ها به گوشه‌های مختلف ایران سفر کرد. عکس‌های کیارستمی ساده و به پیرایه هستند.  
مجموعه عکس‌های «به من نگاه کن» هم عکس‌هایی است که کیارستمی از موزه لوور فرانسه گرفته است. عباس کیارستمی از اواخر دهه شصت نقاشی را تجربه کرد و آثاری در این زمینه دارد. در سال 1398 نمایشگاهی از نقاشی‌های کیارستمی در گالری گلستان برپا شد. این آثار نقاشی بیشتر در زمینه آبرنگ و مداد رنگی هستند.
در بررسی آثار عباس کیارستمی (abbas kiarostami) باید گفت او نگاه شاعرانه و مستندگونه ای دارد که به شرح اتفاقات ساده روزمره می‌پردازد. او اتفاقات و شرح حال‌های کلی را کنار می‌گذارد و اتفاقات ساده و مختصر را بسط می‌کند. همانطور که در عکس‌های خود یک دیوار یا درخت را انتخاب می‌کرد و عکس‌های متعدد از آن می‌گرفت.
در این مقاله به نقد آثار عباس کیارستمی پرداختیم. در صورتی که دوست دارد با زندگی این هنرمند بیشتر آشنا شوید به بخش هنرمندان وبسایت درز مراجعه کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عباس کیارستمی عباس کیارستمی فیلم ها عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم

محمد جواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه اظهار کرد: کشور‌های جنوب خلیج فارس در حال اصلاح ادراک‌های غلط خود هستند، اما همچنان باقی مانده‌هایی از ادراک غلط وجود دارد و آن، خرید امنیت است. امروز دیگر جهان از قطب‌ها خارج شده است البته به معنای این نیست که کشور‌های قدرتمند دیگر وجود ندارند. بلکه دوگانه وفاداری و حمایت دیگر به شکلی که می‌شناختیم وجود ندارد و این موضوع را دوستان عرب ما در حاشیه جنوبی خلیج فارس خیلی زود فهمیدند.

به گزارش اکوایران، ظریف در ادامه افزود: امروز دوستان ما در جهان عرب این تصور را دارند که می‌توانند امنیت را از اسرائیل بخرند در حالی که اسرائیل در تاریخ تقلبی خود به هیچ کسی رحم نکرده است. این اشتباه شناختی کنار گذاشته نشده است.

وی تصریح کرد: اما اشتباه مشترک بین ما (بیشتر) و عرب‌ها این است که آمریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است. در حالی که آمریکا اولویت خود را از خلیج فارس خارج کرده است. یکی از دلایل برجام این بود که آمریکا می‌خواست حضور خود را در منطقه کم کند.

ظریف تاکید کرد: عدم حضور در ترتیبات امنیتی منطقه به معنای عدم شکل‌گیری ترتیبات امنیتی در خلیج فارس نیست. ما با عدم حضور در مذاکرات افغانستان نتوانستیم جلوی طالبان را بگیریم تنها منافع ما حذف شد.

وزیر سابق خارجه اظهار کرد: تصور نکنیم که اگر وارد FATF نشدیم مقررات آن بر ما حاکم نخواهد شد، زیرا امروز همه بانک‌های ما مجبور به رعایت آن هستند، اما با هزینه‌ای ۱۰ برابری.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • آیین تحلیل از ۲۵۰۰ کارگر شهرداری بندرعباس
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • وقتی بازیکنان رئال مادرید، طرح های نقاشی شده چهره خود را مشاهده می کنند / فیلم